1. banners-horeca.jpg
scroll naar beneden
Sector Horeca,
Bakkerij & Facilitair
AANTAL
OPLEIDINGEN
39
banners-horeca.jpg (copy)

Ontgaat jou niets, ben je gastvrij, creatief en praat je makkelijk met gasten en collega’s? Dan is Horeca, Bakkerij & Facilitair wel wat voor jou! Of je nu werkt als kok, floormanager,

banketbakker of restauranteigenaar; jouw doel is om gasten te laten genieten van lekker eten, een koud drankje of een mooie hotelkamer in een relaxte omgeving.

hand_tablet.png
hand_tablet.png (copy)

Gastvrijheid  is belangrijk bij het ontvangen van gasten. Tevreden gasten zijn jouw reclame.  

Je moet  Creatief zijn in het bedenken van oplossingen bij uitdagende situaties maar ook bij het bedenken van recepten of bij het maken van mooie taartjes.  

Talenkennis. Werk je graag in het buitenland? Dan zijn je talen belangrijk. Maar ook in Nederland ontvang je veel internationale gasten.  

Samenwerken: Voor de horeca moet je een echte teamplayer  zijn. Samen werk je elke keer aan een mooie beleving voor je gasten. In de horeca is het belangrijk dat je flexibel bent, daarbij past geen 9-5 mentaliteit.  

In deze sector is het heel belangrijk dat je  hygiënisch  te werk gaat  in verband met de (strenge) regelgeving.  

Welke eigenschappen heb je nodig in deze sector?

4. wittehoek.svg
rugzak-kopie.png
rugzak_klep_2.svg
rugzak.svg (copy)

Richtingen
in deze 
sector

  • Bijzondere locaties in Amsterdam en Hilversum.
  • Zeer ervaren vakdocenten en trainers.
  • Veel grote namen uit de kookwereld begonnen hun carrière bij ons.
  • Na je afstuderen kun je in veel sectoren terecht, niet alleen de horeca.
  • Je hebt goede kansen op werk en prima mogelijkheden voor vervolgopleidingen

Waarom Horeca, Bakkerij
& Facilitair bij het ROC
van Amsterdam?
 

rode_hoek.svg
notebook_groot.svg memo.png

Je kunt terecht bij:

Waar kun je een opleiding Horeca, Bakkerij & Facilitair bij het ROC van Amsterdam volgen?

btn_up.png
1. banners-horeca.jpg
Sector Horeca,
Bakkerij & Facilitair
AANTAL
OPLEIDINGEN
39
banners-horeca.jpg (copy)

Ontgaat jou niets, ben je gastvrij, creatief en praat je makkelijk met gasten en collega’s? Dan is Horeca, Bakkerij & Facilitair wel wat voor jou! Of je nu werkt als kok, floormanager, banketbakker of restauranteigenaar; jouw doel is om gasten te laten genieten van lekker eten, een koud drankje of een mooie hotelkamer in een relaxte omgeving.

hand_tablet.png
hand_tablet.png (copy)

Gastvrijheid  is belangrijk bij het ontvangen van gasten. Tevreden gasten zijn jouw reclame.  

Je moet  Creatief zijn in het bedenken van oplossingen bij uitdagende situaties maar ook bij het bedenken van recepten of bij het maken van mooie taartjes.  

Talenkennis. Werk je graag in het buitenland? Dan zijn je talen belangrijk. Maar ook in Nederland ontvang je veel internationale gasten.

Samenwerken: Voor de horeca moet je een echte teamplayer zijn. Samen werk je elke keer aan een mooie beleving voor je gasten. In de horeca is het belangrijk dat je flexibel bent, daarbij ­­ geen 9-5 mentaliteit.

In deze sector is het heel belangrijk dat je hygiënisch te werk gaat in verband met de (strenge) regelgeving.

Welke eigenschappen heb je nodig in deze sector?

4. wittehoek.svg
rode_hoek.svg
rugzak-kopie.png
rugzak_klep_2.svg
rugzak.svg (copy)

Richtingen
in deze 
sector

  • Bijzondere locaties in Amsterdam en Hilversum.
  • Zeer ervaren vakdocenten en trainers.
  • Veel grote namen uit de kookwereld begonnen hun carrière bij ons.
  • Na je afstuderen kun je in veel sectoren terecht, niet alleen de horeca.
  • Je hebt goede kansen op werk en prima mogelijkheden voor vervolgopleidingen

Waarom Horeca, Bakkerij
& Facilitair bij het ROC
van Amsterdam?
 

notebook_groot.svg
memo.png

Je kunt terecht bij:

Waar kun je een opleiding Horeca, Bakkerij & Facilitair bij het ROC van Amsterdam volgen?

btn_up.png

Welkom

Welkom bij ROC
Volledig scherm